Regels

Openingstijden:

Ons park is 365 dagen per jaar geopend. Echter het toiletgebouw is geopend van april t/m oktober. De receptie is in het voor- en naseizoen geopend op vrijdag en zaterdag avond van 19:00- 20:00 uur. In het hoogseizoen van maandag t/m zaterdag van 19:00-20:00 uur. Daarbuiten zijn wij altijd te bereiken via de intercom bij de receptie & op onze mobiele nummers die vermeld staan op de tuinmuur bij het woonhuis.

Toegang bezoekers:

Dagbezoek is gratis bij ons, de gasten dienen wel de auto op de eerste parkeerplaats te parkeren voor de slagboom. Het kan zijn dat wij aan bezoekers vragen bij wie zij een bezoekje komen brengen.

Voor logees en zwemmers dient u te betalen, echter wel VOORAF en niet naderhand. Onderverhuur is niet toegestaan. Voor andere gasten dan vaste gasten worden logé kosten berekend.

Slagboom:

De slagboom werkt met een pasje, deze is tegen een borg van € 45,00 euro verkrijgbaar bij de receptie. Deze is alleen voor eigen gebruik en er mag geen bezoek doorgelaten worden. De slagboom is 24/7 toegankelijk. U dient stapvoets te rijden op ons park.

Parkeren:

Wij hebben 4 parkeerplaatsen op het park waar u kunt parkeren. Het is niet toegestaan om elders te parkeren. De graspaden en velden zijn autovrij.  Mocht u zware spullen moeten verhuizen, kan dit in overleg. Het is verboden om zonder toestemming om de paden te rijden.

Wij hebben ook kruiwagens en bolderkarren tot beschikking voor het vervoeren van goederen.

Avondrust:

Na 23:00 uur gaat de avondrust in, dus na 23:00 uur…..fluisteren!

Het is verboden om in -of rond het toiletgebouw of speeltuin rond te hangen na 23:00 uur

Huisdieren:

Huisdieren zijn welkom bij ons, echter honden dienen wel AANGELIJND te zijn en BUITEN het park te worden uitgelaten. Mocht uw huisdier te hoge nood hebben gehad, dan dit wel meteen opruimen s.v.p.! De overige gasten mogen geen hinder ondervinden van uw huisdier.

Afval:

Wij hebben 2 perscontainers, 1 voor uw huisvuil, echter wel in gesloten zak en 1 voor het oud papier. Dozen klein maken en beslist geen plastic en/of piepschuim in de oud papier pers. Verder is er een glasbol en een plaats voor uw oud ijzer. Het overige afval dient u zelf af te voeren. Dus beslist geen grofvuil, koelkasten, witgoed, hout ed.

Wij hebben achter op het park wel een puinbak, voor kapotte tegels ed. Heeft u een grote lading, dan dient u dat te overleggen en evt. kosten te betalen. Uw tuinafval kunt u kwijt op de daarvoor bestemde aanhanger en takken / struiken e.d. na afspraak op de composthoop.

Toiletgebouw:

Kleine kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene bij het gebruik van het sanitair. Het sanitair dient u proper achter te laten.

Wasserette:

In het toiletgebouw aan de dames kant, bevinden zich een wasmachine en droger. De munten hiervoor kunt u verkrijgen bij de receptie. Wassen € 3,50 & drogen € 2,00 incl. wasmiddel.

In de wasserette staat ook een babybadje wat u kunt gebruiken en tevens is er in het toiletgebouw een verschoon mogelijkheid voor uw kindje.

Chemisch toilet:

Het chemisch toilet kunt u legen aan de zijkant van het toiletgebouw.

Zwembad:

Het gebruik van het zwembad is voor eigen risico. Kinderen zonder diploma moeten vergezeld worden door een volwassene. Een ieder dient zich te houden aan de bijbehorende regels. Dagbezoek van gasten betalen een vergoeding VOORAF indien men gebruik maakt van het zwembad.

BBQ:

BBQ -en is toegestaan op ons park, mits er wel een emmer water in de buurt aanwezig is.

Geluidsoverlast:

Veroorzaak geen overlast met een e.v.t. radio, televisie of ander apparaat.

Zon– en feestdagen:

Op zon– en feestdagen is het gebruik van elektrische apparatuur verboden, ook timmerwerkzaamheden of ander geluidsoverlast waar de overige gasten last van zouden kunnen hebben is verboden. Rond Hemelvaart & Pinksterweekenden zijn grote verbouwingsklussen verboden.

WIFI:

Op de toeristische velden, kantine & rondom receptie kunt u gebruik maken van ons WIFI netwerk. U hoeft hiervoor geen wachtwoord in te voeren.

Kranten – folders- post:

De gratis regionale kranten of VVV bladen kunt u krijgen bij de receptie of bij het postvak. Folders van allerlei parken en of bezienswaardigheden liggen bij de receptie en in de kantine. De post kunt u vinden bij de eerste letter van uw achternaam in het postvak naast de receptie.

Alcohol- drugs:

Het gebruik, het in bezit hebben van, of het handelen in drugs is verboden. Het nuttigen van alcohol mag uitsluitend op uw eigen plaats en in de kantine. Overmatig gebruik van alcohol wat tot overlast  leidt is niet toegestaan. Een feestje op uw standplaats is uitsluitend toegestaan na goedkeuring van de directie.

Schade, vernieling, vermissing:

De directie is niet aansprakelijk voor schade, vermissing, vernieling noch voor ongelukken op het terrein.

De directie is gerechtigd om personen die zich niet houden aan de regels en het algemeen reglement, de toegang tot het terrein voor bepaalde of onbepaalde tijd te ontzeggen en sancties op te leggen.

BIJ ALLE NIET GENOEMDE ZAKEN BESLIST DE DIRECTIE.